KERT - TÉRKŐ - kerti BURKOLÓ LAP - FALAZÓ KöVEK

A Leier és a Frühwald teljes termékkínálatával térkövekkel, kerti burkoló lapokkal, falazó burkolatokkal és kerti kiegészítők kínálatával várjuk kedves vásárlóinkat. A térkövek nem raktári termékek, kivéve a néhány szürke és piros színű térkő. Aktuális raktár készletünkről érdeklődjön kollégáinknál.

Kerti lapok - A ház körül változatos a kerti lapok felhasználási lehetősége. A terszoktól kezdve a gyalogutakon át a bejáratokig - a lapok felhasználásának semmi sem szab határt. A lapok fagyállóak, kopásállóak és csúszásbiztosak. Alkalmasak mind kültéri mind beltéri felhasználásra. Széles termékkínálatunk a különböző színű és felületű lapokat és élkezelt kiegészítő lapokat is magába foglalja.

Térkövek - A dekoratív és funkcionális felületformálás ideális anyagai. A különböző színek és formák egyedi alkalmazásával változatos módon jelení

Kerítéskövek, rézsükővek - A falazókövek nem csak falszerkezetek elemeiként, hanem sík felületek burkolóanyagaként is beépíthetőek, mivel homogén anyagból készülnek és egyik oldalukon sem tartalmaz formázott távtartókat - egyszóval: szépek. A rézsűkövek növényekkel beültethetőek zaj- és szélvédő falak építéséhez, dombhajlatok, lejtők megerősítéséhez vagy akár lankás kert teraszának virágokkal való beültetéséhez ajánljuk.

Tekintse meg a Leier és a Frühwald akciós termékeit az alábbi képekre kattintva:

Frühwald nyári akció Leier tavaszi akció
Beton járdalap
1 025 Ft/db-tól
Gyeprács - szürke
1 385 Ft/db-tól
Kerti szegélykő
650 Ft/db-tól
Kerítés elemek
215 Ft/db-tól

Térkő

Frühwald térkövek
2 900 Ft/m2-től
Leier Kaiserstein térkövek
3 770 Ft/m2-től

Frühwald és Leier térkövek, kerti lapok, szegélykövek

Leier szegélykövek
650 Ft/db-tól

Kerti lapok, burkoló lapok

Frühwald kerti lapok
1 200 Ft/db
Leier kerti lapok
Rendelésre

Kerti szerszámok - Locsolástechnika

Fűrészek
1 485 Ft/db-tól
Locsolástechnika
360 Ft/db-tól
Metszőollók
2 115 Ft/db-tól
További kiegészítők
615 Ft/db-tól
A weboldalon feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi eladási árak, melyek az ÁFA-t tartalmazzák.