Vásárlási információ

Cégünk pátyi telephelyén lévő raktári termékeit személyesen munkaidőben reggel 7.00 és 16.00 között lehet megvásárolni. Országos kiszállítást vállalunk, így ha Ön nem tud személyesen ellátogatni hozzánk kérje munkatársaink segítségét és elküldjük Önnek a termékeket futárszolgálattal, saját gépkocsinkkal  vagy külső fuvarossal.
Több mint 9000 termékket forgalmazunk a vasanyagok, építőanyagok mellette a különféle rögzítő és kötőemelemeken át a víz-gáz- fűtés felszerelésen túl a kaputechnikai kiegészítőkig.

2015. január 1. óta érvénybe lépett a fordított adózás az acéláruk kereskedelmében, mely az általunk forgalmazott vasanyagok nagy részét érinti. Részletek

Vásárlás menete

Személyes vásárlás

Ha Ön el tud látogatni hozzánk személyesen Pátyra, akkor rendelését azonnal fel tudjuk venni, a vételár kifizetése a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával lehetséges.
A raktári termékeket azonnal ki tujduk adni Önnek, vagy ha házhozszállítást szeretne, akkor kollégáinkkal személyesen tud egyeztetni.

Vásárlás otthonról
Ha Ön  nem tud ellátogatni hozzánk személyesen, Mi akkor is segítünk.
Küldje el emailen a termékek nevét, méretét és mennyiségét és ajánlat formájában visszaigazoljuk Önnek. Ha elfogadja ajánlatunkat megküldjük a díjbekérőt, amit Ön banki előreutalással vagy Unicredites banki befizetéssel tud kiegyenlíteni. Kérjük a díjbekérő sorszámát a közlemény rovatban feltüntetni. Unicredites banki adatainkat a díjbekérőn megtalálja. A megrendelt termékeket egy előre egyeztetett időpontban átveheti személyesen Pátyon, vagy kérésre díj ellenében házhoz szállítjuk. A termékek kiadását és kiszállítását csak a befizetést követően tudjuk teljesíteni, így személyes átvétel esetén kérjük, hogy egyeztessen mikor tudjuk kiadni a termékeket.

Raktári termékek

Raktáron lévő termékeinket érdemes telefonon előre leegyeztetni, vagy emailem megrendelni, hogy félretegyük Önnek aznapi átvételre. Kiszállítást a környékünkön aznap vagy másnapra a beérkezett rendelések függvényében teljesítjük. Távolabbi városokba történő kiszállítás napját emailen kollégáink visszajelzik.

Rendelésre érkező termékek

A rendelésre érkező termékeket terméktől függően néhány napos átfutással hozatunk meg. Egyedi méretek vagy különlegesebb termékek beszerzési ideje lehet hosszabb is, de igyekszünk a lehető legrövedebb határidővel kiszolgálni Vásárlóinkat.

Önnek nem kell mást tennie, mint megrendelni és kifizetni a terméket. Egyedi rendelésre érkező termékek esetén a vételár 100%-át szükséges befizetni előre, míg a járatosabb termékek esetén 50% előleget kérünk. Egyedi termékeknek számítanak például a nagyobb méretű gerendák, vasanyagok, teljes kamion építőanyag vagy olyan termékek, melyeket nem tartunk közvetlenül raktáron. Kérje kollégáink segítségét.

A weboldalon feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi eladási árak, melyek az ÁFA-t tartalmazzák.