Vásárlói kedvezmények

Visszatérő partnereinket és a nagy tételben vásárlókat kedvezményben részesítjük!

Nagy tételben vásárlók

Vasanyag akció, kedvezmények

Visszatérő partnereink

Vasanyag kedvezmény, vastelep akció

Ha Ön most kezdi az építkezést, felújít vagy átalakít bizonyára kedvező áron szeretne hozzájutni a szükséges termékekhez. Bármely termékünknél nagyobb tételben történő vásárlásnál kedvezményt tudunk biztosítani. Termékcsaládonként eltérő kedvezményt adunk, mely lehet a lenti táblázatokban látható összeghatárok feletti egyszeri kedvezmény, ingyenes kiszállítás, esetleg mindkettő. Vasanyagok esetén kötegárakat, építőanyag tekintetében kamionos árakat, raklapos árakat tudunk biztosítani. Az egyedi árak az egy számlán nagyobb mennyiségű tételekre vonatkoznak.
Keresse kollégáinkat, hogy a legjobb árakon szolgálhassuk ki Önt.

Évek óta visszatérő partnereinknek, nagy beruházóinknak a piaci viszonyokhoz alkalmazkodó egyedi árakat biztosítunk.

Termékcsaládonként eltérő kedvezményt adunk, mely lehet a lenti  táblázatokban látható összeghatárok feletti egyszeri kedvezmény, ingyenes kiszállítás, esetleg mindkettő.

Visszatérő lakatosainknak, kivitelező partnereink és szerződött viszonteladóinknak, fix rögzített kedvezményt biztosítunk az előző éves forgalmak alapján. Partnerprogramunkban -3%, -5%, -8% és -10%-os kedvezményt biztosítunk minden vásárlás után, amennyiben az előző évek forgalma elérte a megfelelő forgalmi sávot.
 
Kedvezmény kategóriák

VASANYAG kedvezmény

Vasanyag akció

ÉPÍTŐANYAG kedvezmény

Építőanyag akció, kedvezmények

Barkácsbolti kedvezmény

Cserép kedvezmény, akciók

Vasanyagok vásárlása esetén, az alábbi %-os kedvezményt biztosítjuk:

netto 500.000 Ft felett netto 1.000.000 Ft felett
- 3 %
 - 5 %

A fenti kedvezmény a raktári vasanyag termékekre vonatkozik és vásárlásonként az egy számlán szereplő vasanyagok esetén érvényesek.


Kötegben olcsóbban.  Köteg árakat adunk síkhálók, betonacélok és zártszelvények esetén ha a gyári összekötegelt mennyiséget egyszerre vásárolják meg kötegbontás nélkül. Köteg árak után érdeklődjön Vevőszolgálatunkon.


Ha nagyobb tételben vásárol vasanyagot
, ajánlatát egyedi ajánlatként kezeljük, és egyedi árakat biztosítunk, melyeket egyéb kedvezménnyel összevonni nem lehet! Visszatérő lakatosoknak, kivitelezőknek  %-os rögzített kedvezményt adunk, mely az előző év vásárlása alapján kerül megállapításra sávos rendszerben. (egyéni vállalkozói igazolvány, céges dokumentumok bemutatása és leadása szükségesek)

Építőanyagok vásárlása esetén, a kedvezmények mértéke szerte ágazó:

  Vásároljon raklapos kiszerelésben olcsóbban.

  Az egyes termékek, mint például tégla, zsalukő, kerti elemek, gyeprács, falazó habarcs, cement, mész és sok egyéb építőanyag raklapos mennyiségben még kedvezőbb áron elérhetőek. 
  Raklapos kiszerelésben olcsóbban tud vásárolni, melyet azonnali kiszolgálás mellett telephelyünkön biztosítunk vagy kiszállítjuk a megadott címre darusautóval.


  Ha Ön több mint 20 raklapot rendel egyszerre tégla, zsalukő, ytong, cement vagy egyéb építőanyagból, kérjen egyedi ajánlatot, hogy minél kedvezőbb árakat dolgozhassunk ki Önnek. Projekt rendelés előtt kérjük tüntesse fel a beruházás helyszínét és kezdetét.

   

  Visszatérő lakossági és céges partnereinknek a barkácsboltban található termékpalettára éves forgalmi sávok figyelembe vételével szintén érvényesíthető a -3%, -5%, -8%, -10%-os állandó kedvezény, az előző éve forgalma alapján.

  TÉRKŐ, kerti elem kedvezmény

  Térkő akció, kedvezmények

   Díjmentes szállítás

  Ingyenes kiszállítás

   
  Családi házak udvara, terek, teraszok burkolása esetén nagyobb mennyiségnél egyedi projekt árakat adunk. Kérje egyedi ajánlatát a mennyiség és a szállítási cím elküldésével.
  A gyártók tavaszi és őszi térkő katalógusában szereplő minden akciós terméket meg tud rendelni nálunk. Cégünk a Leier, Frühwald, Semmelrock és Barabás térköveket forgalmaz.
  Környékünkön kedvezményesen szállítunk. További információkat a  Szállítási díjak menüpontban olvashat, vagy keresse Vevőszolgálatunkat.  

     

   Várjuk Önt is az elégedett Vásárlóink között.

  A weboldalon feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi eladási árak, melyek az ÁFA-t tartalmazzák.