Kéményrendszerek

Schiedel, Leier, illetve Frühwald kémény rendszereket gyári kiszállítással biztosítjuk nagy árkedvezménnyel. Kérjen egyedi ajánlatot a gyártók bármely kéményére.

Az Önnek legmegfelelőbb kéményt az alábbi linkekre kattintva választhatja ki a gyártók honlapján:

Leier kéményrendszer Frühwald kéményrendszer Schiedel kéményrendszer

Kémények házhozszállítása ingyenes az egész ország területén kb. 1-1,5 hetes átfutási idővel, darus autóval!
Kérje egyedi ajánlatát és 24 órán belül elkészítjük Önnek.

A legnépszerűbb kémények

Melyeknek a közös tulajdonságuk az, hogy univerzálisak, illetve szigeteltek. Az egyes gyártóknál ezek az alábbiak:


LEIER
LSK kémény


Az Leier LSK kéménynek ott a helye minden családi házban, hisz a legnagyobb méretválasztékban kapható hőszigetelt kémény, amely leginkább testre szabható. Bármely házhoz jól illeszkedik, fokozott hőszigeteléssel rendelkezik, így az üzemeltetése még takarékosabb. Az integrált hőszigetelés miatt a kémény kerülhet a házfalon kívülre is. Ez gyakori és közkedvelt megoldás, ha valaki utólag szeretne egy kéményrendszert beépíteni, ám a falakat és a födémet nem kívánja megbontani. Az LSK kiválóan konfigurálható a legegyedibb igényekhez is, és bármilyen tüzelőanyaggal alkalmazható. Szellőzőkürtős kivitelben az égéshez szükséges levegőt is biztosítaj. Beépített átszellőztető rendszerrel rendelkezik.


FRÜHWALD
Universo kémény

A Frühwald Universo kéményrendszer ármilyen szilárd, folyékony vagy gáztüzelésű berendezés fogadására alkalmas rendszer, beleértve a kondenzációs kazánokat, faelgázosító és pellet-tüzelésű rendszereket is.


SCHIEDEL
UNI Plus kémény

A Schiedel Uni Plus hőszigetelt, samott bélésű kéményrendszer minden nyitott égésterű készülékek füstgázának elvezetésére alkalmas. A kéményrendszer univerzális, bármely tüzelési mód esetén biztonságosan alkalmazható. A kémény olyan hőmérséklet- tartományokban is alkalmas, ahol a normál kémények az átnedvesedés veszélye miatt már nem felelnek meg. 

A weboldalon feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi eladási árak, melyek az ÁFA-t tartalmazzák.