Fizetési információ

Cégünknél három féle fizetési lehetőség közül  választhat: Készpénz, bankkártya, utalás.

A termékeket csak a befizetést követően tudjuk kiadni illetve házhoz szállítani.

Készpénzes fizetés Készpénzes fizetés

Ha Ön ellátogat hozzánk személyesen Pátyra munkaidőben, akkor a vételár kifizetése itt a helyszínen készpénzben lehetséges. Gépjármű vezetőink kiszállításkor nem kezelnek pénzt, ezért kérjük, hogy fáradjon be telephelyünkre munkaidőben. Nyitva tartásunk

Bankkártyás fizetés Bankkártyás fizetés

Nálunk bankkártyával is tud fizetni. (OTP, Visa, Maestro) Ha Ön ellátogat hozzánk személyesen Pátyra, akkor a vételár kifizetése bankkártyával is lehetséges.
A bank terminált az OTP bank biztosítja és a következő kártya típusokat fogadjuk el: Master Card, Visa, Otp

Utalás Utalás

A kiválasztott terméket, illetve az elfogadott ajánlatot előreutalással is lehet fizetni. Díjbekérőt küldünk Önnek, melyen minden az utaláshoz szükséges adat (Unicredites bankszámla szám, hivatkozási szám) megtalálható. A beazonosíthatóság miatt utaláskor kérjük a díjbekérő sorszámát a közlemény rovatban feltüntetni. A termékeket kiadni illetve házhoz szállítani csak a számlánkon történő jóváírást követen tudjuk, így az átvétel napját kérjük, hogy előre egyeztesse Ügyfélszolgálatunkkal.

Banki befizetés Banki befizetés, bármely Unicredit Bank fiókban

A kiválasztott terméket, illetve az elfogadott ajánlatot banki befizetéssel is be tudja fizetni bármely magyarországi Unicredit Bank fiókjában.
Díjbekérőt küldünk Önnek, melyen minden a befizetéshez szükséges adat (bankszámla szám, hivatkozási szám) megtalálható. A termékeket kiadni illetve házhoz szállítani csak a számlánkon történő jóváírást követen tudjuk, így az átvétel napját kérjük, hogy előre egyeztesse Ügyfélszolgálatunkkal. Az utalással ellentétben ez a fizetési forma azonnal megjelenik a bankszámlán.

Utánvétes fizetés Utánvétes fizetés futárnál

Ha Ön olyan terméket rendel Cégünktől, melyet futárszolgálattal el tudunk küldeni Önnek, akkor a futárnál átvételkor is tud fizetni. Ez a lehetőség bizonyos termékköröknél válaszható pl.: tartozékok, kiegészítők, műszaki cikkek,  párszálas 3 méteres vasanyag. Részletekért keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Előleg Előleg

 A külön rendelésre érkező termékeknél minden esetben előleget kérünk.

Egyedi rendelésre érkező termékek esetén a vételár 100%-át szükséges befizetni, míg a járatosabb termékek esetén 50% előleget kérünk. Egyedi terméknek számítanak például a nagyobb méretű gerendák, vasanyagok, teljes kamion építőanyag vagy bármely nem raktári termék. Kérje kollégáink segítségét.

A weboldalon feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi eladási árak, melyek az ÁFA-t tartalmazzák.