Velux árnyékoló, tetőtéri ablak

Velux árnyékolót, hővédőt,fényzárót, rovarhálót illetve tetőtéri ablakokat rendelésre hozatunk. Küldjön részünkre bármilyen Velux termékre ajánlatkérést és kidolgozzuk a legjobb árat. 

Velux sötétítő, árnyékoló és hővédő rolókA tökéletes komfort titka az árnyékoló megoldások megfelelő kombinációja. Az, hogy mennyi fényt szeretnénk az otthonunkba engedni, napszakonként vagy a hangulatunktól függően változhat. Lehet, hogy ma csak enyhe fényszűrésre van szükségünk, máskor lehet, hogy teljesen kizárnánk a napsugarakat.
Emellett szeretnénk nyáron a beáramló meleg ellen is védekezni, hogy otthonunk kellemes hőmérsékletű maradjon. Egy szó mint száz: belső és külső árnyékolókra egyaránt szükségünk lesz tetőtéri ablakunkon.

Velux termékek

Fényzárás
Rendelésre
Hővédelem
Rendelésre

Árlista

Velux hivatalos árlistája. Kedvezményekkel kapcsolatban kérjen tőlünk ajánlatot, hogy a legjobb árakat dolgozhassuk ki.

Szállítás

Velux termékek rendelést követően pátyi telepehyünkön átvehetőek a befizetés/megrendelés követő néhány napon belül. Igébny esetén saját gépkocsinkkal kiszállítást is vállalunk.

Fizetés

Velux redőnyöket, ablakokat befizetheto pátyi telephelyünkön készpénzben vagy bankkártyával illetve előreutalással. A termékeket rendelésre hozatjuk a befizetést követően a Velux gyári átfutási idejével.

Garancia

Velux termékekre vállaljuk a mindenkori gyári garancia időtartamát

Hivatolos Velux oldal

http://www.velux.hu/

A weboldalon feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi eladási árak, melyek az ÁFA-t tartalmazzák.